A remeklő Sancho még nem tudja, marad-e Dortmundban

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.05.02. 10:02
Jadon Sancho a meccs egyik legjobbja volt (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, a Borussia Dortmund szerdán, hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Paris Saint-Germaint a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén. A német csapatban nagyszerű teljesítményt nyújtott Jadon Sancho, aki a Manchester Unitedtől az idény végéig szerepel kölcsönben egykori klubjánál.

 

„Tényleg nem tudom, hogy a BVB-nél maradok-e vagy visszatérek a Manchester Unitedhez – idézte Fabrizio Romano Jadon Sancho CBS-nek adott meccs utáni nyilatkozatát. Az angol válogatott játékosnak a szerződése 2026 nyarán jár le az MU-nál. – Tizenhét évesen érkeztem ide, és a klub az első naptól kezdve segített engem. Mindig a legjobbamat nyújtom a klubért és ezekért a szurkolókért. A »sárga falat« meglátva alig várod, hogy pályára léphess.”

Sanchónak 100 labdaérintése volt a PSG elleni mérkőzésen. Három kulcspasszt jegyzett, az Opta statisztikája szerint 12 sikeres cselt is (máshol 11-et és 13-at is olvasni), emellett 14 megnyert párharccal is büszkélkedhet, valamint a 88 százalékos passzpontosság is nagyon jónak számít az ő posztján.

A CBS munkatársaként Jamie Carragher a „sárga falban” nézte meg a mérkőzést, és közben a szurkolóknak hála nem kevés sört is elfogyasztott. Ebből kifolyólag jó hangulatban szólaltatta meg honfitársát a meccs után.

 

 

BAJNOKOK LIGÁJA
ELŐDÖNTŐ
1. MÉRKŐZÉS
Borussia Dortmund (német)–Paris Saint-Germain (francia) 1–0 (1–0) 
Dortmund, Signal Iduna Park, 81 365 néző. Vezette: A. Taylor (angol)
Dortmund: Kobel – Ryerson (Wolf, 87.), Hummels, N. Schlotterbeck, Maatsen – Sabitzer, Brandt (F. Nmecha, 87.), Can – Adeyemi (Reus, 83.), Füllkrug (Moukoko, 90+1.), Sancho. Vezetőedző: Edin Terzic 
PSG: Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, L. Hernandez (Beraldo, 42.), Nuno Mendes – Zaire-Emery, Vitinha, Fabián – O. Dembélé, Mbappé, Barcola (Kolo Muani, 65.). Vezetőedző: Luis Enrique 
Gólszerző: Füllkrug (36.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik