Bálizs Bence: Kíváncsi vagyok, hogy a szurkolók hogyan fogják bekiabálni az Alba Arénát

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.04.19. 10:59
null
Pénteken a magyar férfi jégkorong-válogatott norvégok elleni felkészülési mérkőzésével avatják fel a székesfehérvári Alba Arénát. Hogy milyen lesz a vadiúj jégcsarnok atmoszférája? Arra Bálizs Bence is nagyon kíváncsi.

„Nem is tudom elképzelni, de ha tele lesz, akkor biztosan jó milliő lesz az arénában” – válaszolta Bálizs Bence az NSO Tv azon kérdésére, hogy szerinte hasonlóan be tudják-e kiabálni a hokiszurkolók az Alba Arénát, mint tették azt az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. 

Hogy ez kiderüljön, már csak néhány órát kell várni, hiszen a vadiúj székesfehérvári jégcsarnokot pénteken 18 órakor hivatalosan is megnyitják, fél órával később pedig már a magyar férfiválogatottunk csap össze norvég válogatottal. A legutóbbi két, lengyelek elleni felkészülési mérkőzés balul sikerült a mieink számára, Don MacAdam is csak a kapusokat dicsérte. A norvég bajnokság legjobbjának választott kapus erre is reagál videónkban, ahogy arról is beszél, miben kell változtatni a magyar csapatnak az április végi divízió 1/A csoportos világbajnokságig. 

A MAGYAR KERET
KAPUSOK: Bálizs Bence (Sparta Sarpsborg – Norvégia), Horváth Dominik (Hydro Fehérvár AV19)
HÁTVÉDEK: Falus Ádám (FEHA19), Fejes Nándor (Gyergyói HK), Hadobás Zétény (Visby/Roma HK – Svédország), Horváth Milán (Briancon – Franciaország), Kiss Roland (Hydro Fehérvár AV19), Nilsson Henrik (Hydro Fehérvár AV19), Ortenszky Tamás (Martigny – Svájc), Stipsicz Bence (Hydro Fehérvár AV19), Szabó Bence (BJAHC)
CSATÁROK: Ambrus Gergő (Hydro Fehérvár AV19), Galló Vilmos (Linköping – Svédország), Hári János (Hydro Fehérvár AV19), Horváth Bálint (Briancon – Franciaország), Mihály Ákos (Hydro Fehérvár AV19), Nagy Krisztián (BJAHC), Nemes Márton (Mora – Svédország), Németh Kristóf (Hydro Fehérvár AV19), Papp Kristóf (Northern Michigan University – Egyesült Államok), Sárpátki Tamás (Gyergyói HK), Sebők Balázs (Iserlohn – Németország), Terbócs István (Hydro Fehérvár AV19), Varga Balázs (JYP – Finnország)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik