„Egy idő után ki kellett kapcsolnom a telefonom” – Galló, miután beszólt a szövetségi kapitánynak

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2024.05.02. 18:53
Galló Vilmos a Románia elleni meccsen (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)
Mint beszámoltunk róla, a magyar férfi jégkorong-válogatott az olaszországi divízió 1/A-világbajnokságon Romániától vereséget szenvedett, utána pedig Galló Vilmos az értékelésekor a bohóc jelzővel illette Don MacAdam szövetségi kapitányt. A 27 éves játékos a közösségi oldalán bocsánatot kért, majd a Sport Tv-nek is interjút adott az esetről.

Galló Vilmos belátja, nem volt okos döntés a nyilvánosság előtt ilyet mondani, ezért elnézést is kért. Állítása szerint azóta a csapat megbeszélte a dolgot, és úgy érzi, segített, hogy a frusztrációt kicsit feloldják, és egymást tudják segíteni a következő mérkőzéseken. 

„Nem volt szerencsés pont a meccs után elkapni, a meccs hevében egy ilyen interjút adni. Talán ennek nem ott lett volna a helye, vagy nem is volt ott a helye, és ezért bocsánatot is kértem nyilvánosan. Ezt a négy fal között kellett volna megoldani, tegnap meg is beszéltük a csapattal, az edzői stábbal és a játékosokkal.”

Érzése szerint a csapat összetartott tegnap is, neki pedig ki kellett kapcsolnia a telefonját, annyi üzenetet kapott.

„A magyaroknak van egy ilyen nagyon jó tulajdonsága szerintem, hogy ha bármilyen krízishelyzet van, akkor nagyon összetart a nemzet, a csoport. Tegnap is ugyanezt éreztem, hogy az egész csapat összetartott, és együtt vívtuk meg ezeket a dolgokat. Senki sem hibáztatott, ők is értették, velem voltak végig. A család is mindig ott van, lehet rájuk számítani. Ezen kívül kaptam néhány száz üzenetet mindenfelől, és egy idő után ki kellett kapcsolni a telefonomat” – mondta Galló a Sport Tv-nek.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik